Aikuisille

Täydellinen kehonkartoitus

Kehonkartoitus on kokonaisvaltainen kartoitus, joka antaa tietoa omasta kunnosta, ryhdistä, liikkuvuuksista, lihaskireyksistä ja kehonkoostumuksesta.

Kartoituksessa selvitetään:

 • Aerobinen kunto
  Aerobisen kunnon kartoitus kertoo yleisestä jaksamisestasi: miten hyvin hengitys- ja verenkiertoelimistösi eli sydämesi voi.
 • Lihaskunto
  Suoritus- ja toimintakykytestien pohjalta saat kokonaiskuvan lihasten kunnosta. Tieto auttaa kun suunnitellaan miten ja mihin lihaskuntoharjoittelua kannattaa kohdentaa.
 • Lihaskireys
  Kartoittamalla lihaskireytesi voit kohdentaa venyttelyä oikeisiin paikkoihin, parantaa niveltesi liikkuvuutta ja helpottaa liikkumistasi kokonaisvaltaisesti.
 • Liikkuvuus ja ryhti
  Saat tietoa liikkuvuudestasi ja vinkkejä siitä, miten saavutat toiminnallisen ryhdin.
 • Kivun kartoitus
  Kipu, puutuneisuus, väsymys ja jäykkyys voivat olla merkkejä tuki- ja liikuntaelinten kuten niskan tai selän alueen toimintahäiriöistä. Selvitämme mahdollisten oireiden syyt ja ohjaamme tarvittaviin jatkotoimenpiteisiin niiden helpottamiseksi, jotta voisit paremmin.
 • Kehon koostumus
  Kartoitamme kehosi koostumusta paino- ja vyötäröindeksin avulla. Painoindeksi eli BMI mittaa painosi ja pituutesi suhdetta. Vyötäröindeksi-mittauksesta saat tietoa siitä, miten rasva on jakautunut kehoosi. Mittaustulosten pohjalta saat vinkkejä, miten voit vaikuttaa kehosi koostumukseen oikeanlaisen liikunnan avulla.

Henkilökohtaisen hyvinvointiohjelman laatiminen

Kartoitukset ja mittaukset antavat kokonaisvaltaisen ja monipuolisen kuvan kehosi tämän hetkisestä tilanteesta. Niiden avulla laadimme sinulle yksilöllisen ohjelman, jonka avulla voit ylläpitää ja parantaa hyvinvointiasi. Me olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin.

Testaukset Virikkeessä suorittaa Fysioterapeutti, Personal Trainer Jenni Rossi tai Fysioterapeutti, Liikuntaneuvoja Samuli Nevalainen.