Aikuisille

Yrityksille

Henkilöstön hyvinvointi näkyy!

Työntekijän hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon, sillä työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi. Me Virikkeessä haluamme olla tukemassa yrityksesi henkilöstön hyvinvointia. Autamme henkilöstösi hyvinvoinnin rakentamisessa. 

Uutta yritykselle on se, että työntekijälle henkilöstöetuna tarjottu fysioterapia on nyt verovapaata ilman lääkärin lähetettä.

Eli verottajan tekemän muutoksen myötä, lääkärin lähetteen hankkimisesta aiheutuvat kulut poistuvat!

Lisäksi edun verovapauden edellytyksenä ei ole se, saako työnantaja hoidosta Kelalta korvauksia vai ei.

Vaihtoehtona fysioterapian järjestämiseen:

  • Työnantaja voi järjestää fysioterapian henkilöstöetuna niin, että tämä määrittelee työntekijälle, mitä palveluita työnantajan kustantama fysioterapia kattaa.
  • Työnantaja voi järjestää fysioterapian myös kohdennetulla maksuvälineellä eli virikesetelin kaltaisen palvelun kautta tai vakuutuksella.
  • Työnantaja voi järjestää fysioterapian hankkimalla palvelun palveluntarjoajalta, jonka kanssa se on tehnyt sopimuksen osana vapaaehtoista työterveyshuoltoa.

Voimme järjestää henkilöstölle räätälöidyn tyhy-päivän, kehonkartoituksen ja suunnitelman liikunnan aloittamiseen tai sopia fysioterapiapalveluista. Suosittuja ovat myös erilaiset lahjakortit työntekijän muistamiseksi tai säännölliset hierontakäynnit pienellä omavastuulla.

Räätälöidään paras ratkaisu Yrityksesi tarpeisiin

Ota yhteyttä
Arja Piironen p. 0400 578361
arja.piironen@virike.fi

Henkilöstöön käytetty panostus ei ole koskaan turha!