Raatimiehenkatu 22, 53100 Lappeenranta
Puh. 010 420 8200
info@virike.fi
Liikettä läpi elämän

LPG-hoidot

LPG-laitteella on lukuisia eri käyttöalueita sekä fysioterapian että urheilun ja myös kauneuden hoitomuotona. LPG-hoito mm:

 

  • Kiihdyttää verenkiertoa ja lymfanestekiertoa
  • Helpottaa kipu- ja särkytiloja
  • Laukaisee lihasten jännitystiloja
  • Parantaa nivelien liikkuvuutta
  • Tehostaa urheilijoiden palautumista
  • Muokkaa rasvakudosta
  • Silottaa selluliittia ja appelsiini-ihoa
  • Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla

LPG-laite on kehitetty Ranskassa alun perin palovammojen ja arpikudosten hoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa ja motorisoidut rullat hoitopäässä mahdollistavat erilaisen syvyysvaikutuksen hoidettavaan kudokseen. Laite on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi ympäri maailman moninaisten vaikutustensa vuoksi. LPG-lyhenne tulee nimestä Louis Paul Guitay.


LPG fysioterapiassa

Fysioterapiassa LPG-hoitoa käytetään mm. parantamaan akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, vähentämään tulehdusreaktioita ja nivelten jäykkyyttä. LPG-hoidolla on saatu merkittäviä hyötyjä esim. fibromyalgian kipuhoidossa.

 

Lisäksi hoitoja käytetään post-operatiivisessa eli kirurgisen toimenpiteen jälkeisessä kuntoutuksessa, jossa LPG-hoito on erittäin tehokas apu. Sillä on välitön vaikutus turvotukseen, kipuun ja liikerajoituksiin.

 

Virikkeessä LPG-hoito sisältyy fysioterapiaan ilman eri veloitusta (fysioterapiakäynnillä), mutta hoitoja voi ottaa myös irrallaan eri maksusta.


LPG urheilussa

Urheilussa LPG-hoitoja käytetään aineenvaihdunnallisten, kudoksellisten ja hermostollisten vaikutusten takia. LPG-hoito tehostaa palautumista ja valmistaa lihaksia suoritukseen. Hoito nopeuttaa lihasvammojen parantumista ja hoitaa lihaskipuja sekä laukaisee lihasten jännitystiloja.


LPG esteettisissä hoidoissa

LPG-hoitoja käytetään myös ns. esteettisten vaikutuksen takia. Esimerkiksi Lipomassage eli selluliitin vähentäminen, appelsiini- sekä veltostuneen ihon käsittelyt kuuluvat LPG-laitteen käyttökirjoon. Hoidolla vaikutetaan paikallisiin rasvakertymiin joihin ruokavalio ja liikunta eivät yksistään tehoa. Rasvakudoskäsittelyssä rasvasoluja stimuloidaan alipaineen avulla jolloin lipolyysi ja rasvan poistuminen soluista tehostuvat.


LPG kotisivut:

www.endermologie.com

www.lpgmedical.com

www.lpgsport.com

www.alasetimport.fi