Tuotteet

Täydellinen kehonkartoitus

Täydellinen kehonkartoitus on kokonaisvaltainen kartoitus, joka antaa tietoa omasta kunnosta, ryhdistä, liikkuvuuksista, lihaskireyksistä ja kehonkoostumuksesta.

Aerobinen kunto
Aerobisen kunnon kartoitus kertoo yleisestä jaksamisestasi: miten hyvin hengitys- ja verenkiertoelimistösi eli sydämesi voi. Maksimaalinen hapenkulutuksesi arvioidaan turvallisesti Polar-mittarilla, jolla mitataan sykettä ja sykevaihtelua lepotilassa. Testauksen pohjalta saat arvion yleiskuntosi tasosta sekä ohjeita miten voit kuntoasi ylläpitää ja parantaa.

Lihaskunto
Suoritus- ja toimintakykytestien pohjalta saat kokonaiskuvan jalkojesi, vatsa- ja selkälihastesi sekä käsiesi lihasten kunnosta. Lihaskunnon kartoituksen avulla saat tietoa siitä, miten ja mihin lihaskuntoharjoittelua kannattaa kohdentaa. Hyvä lihaskunto tekee päivittäisestä elämästäsi helpompaa.

Lihaskireys
Lihaskireyksillä on vaikutusta asentoosi ja ryhtiisi. Usein kireä lihas on myös heikko. Kartoittamalla lihaskireytesi voit kohdentaa venyttelyä oikeisiin paikkoihin, parantaa niveltesi liikkuvuutta ja helpottaa liikkumistasi kokonaisvaltaisesti.

Liikkuvuus ja ryhti
Tasapainoinen vartalon asento ja ryhti ovat perusta vaivattomaan liikkumiseen ja hyvään oloon. Liikkuvuutesi testauksen ja ryhtisi kartoituksen kautta saat vinkkejä siitä, miten saavutat kauniin ja vahvan kehon, jonka kanssa on helppo olla ”sinut”.

Kivun kartoitus
Kipu, puutuneisuus, väsymys ja jäykkyys voivat olla merkkejä tuki- ja liikuntaelinten kuten niskan tai selän alueen toimintahäiriöistä. Selvitämme mahdollisten oireiden syyt ja ohjaamme tarvittaviin jatkotoimenpiteisiin niiden helpottamiseksi, jotta voisit paremmin.

Kehon koostumus
Kartoitamme kehosi koostumusta paino- ja vyötäröindeksin avulla. Painoindeksi eli BMI mittaa painosi ja pituutesi suhdetta. Vyötäröindeksi-mittauksesta saat tietoa siitä, miten rasva on jakautunut kehoosi. Mittaustulosten pohjalta saat vinkkejä, miten voit vaikuttaa kehosi koostumukseen oikeanlaisen liikunnan avulla.

Henkilökohtaisen hyvinvointiohjelman laatiminen
Kartoitukset ja mittaukset antavat kokonaisvaltaisen ja monipuolisen kuvan kehosi tämän hetkisestä tilanteesta. Niiden avulla laadimme sinulle yksilöllisen ohjelman, jonka avulla voit ylläpitää ja parantaa hyvinvointiasi. Me olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin.

Ennen täydellistä kehonkartoitusta
Varaa aika Virikkeestä p. 010 4208200 ja täytä esitietolomake ennen ensimmäistä käyntiäsi.