Virike

Yritys ja Arvomme

Virikkeen historia

Fysioterapia Virikkeen perusta luotiin jo vuonna 1992 kun Arja Paunonen (nyk Piironen) aloitti työt ammatinharjoittajana.

Hyvät asiakassuhteet ja yhteistyötahojen luottamus, mahdollistivat sen, että yritykselle haettiin laitosluvat vuonna 1996. Fysioterapia Virike otettiin nimenä yrityksen käyttöön 2005.

Virike tänään

Nyt, vuonna 2022, Virike on fysioterapian ja kuntoutuksen palveluja laaja-alaisesti tuottava yritys, mikä työllistää yrittäjän lisäksi kuusi omalle fysioterapian alueelle erikoistunutta fysioterapeuttia sekä ajanvaraussihteerin. Toimipisteemme sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, kauppakeskus Iso-Kristiinan ja kaupungintalon välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Raatimiehenkatu 22.

Arvomme

Yritys on seurannut omaa johtotähteään; toiminnan on oltava asiakasta kuuntelevaa, laadukasta ja ammattitaitoista. Yhdessä koko Virikkeen Väen kanssa on syntynyt arvomaailma, mihin jokainen Virikkeessä haluaa sitoutua - puhumme sydänjäljestä.

Kiteytimme jo vuosia sitten toiminta-ajatuksemme sanoihin tietoa, taitoa, tunnetta ja toimintaa. Katsomme rohkeasti eteenpäin, kehitämme ja kehitymme, teemme aina parhaamme, huolehdimme ammattitaidostamme jatkuvalla koulutuksella ja aikaamme seuraamalla. Meille on tärkeää, että tunne on aina mukana siellä, missä ihmiset kohtaavat ja toimimme niin, että asiakas saa parhaan mahdollisen avun.

Arvoista tärkein meille on tyytyväinen Asiakas.
Me olemme olemassa, että Sinä voit paremmin läpi elämän.