Raatimiehenkatu 22, 53100 Lappeenranta
Puh. 010 420 8200
info@virike.fi
Liikettä läpi elämän

Me olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin


Auron Oy on suomalainen perheyritys. Auronilla on yhteensä noin 120 toimipistettä lähes sadalla paikkakunnalla. Auron-ketjun jäsenet ovat itsenäisiä suomalaisia yrittäjiä, joita yhdistää halu kehittää, kehittyä ja kasvaa. Jokainen Auron ketjun jäsen käy läpi laatututkimuksen. Fysioterapia Virike kuuluu suomalaiseen Auron ketjuun ja on laatusertifioitu. 

 

Laadukasta fyysistä hyvinvointia

 

Auronissa tehdään töitä yli 40 vuoden kokemuksella. Auronin visio on olla Suomen laadukkain ja arvostetuin fyysisen hyvinvoinnin yritysketju sekä alan tunnetuin brändi. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä sekä palveluidemme laadun, että asiakaspalvelumme osalta. Laatumme perustuu hoitotulosten ja asiakastyytyväisyyden mittaukseen, jatkuvaan kouluttautumiseen ja tuoreimman tutkimustiedon hyödyntämiseen.

 

Tavoitteemme Auronissa on, että asiakkaamme ovat Suomen tyytyväisimpiä, työntekijämme osaavimpia ja Auron ketjun jäsenet taitavimpia.

 

 Hyvinvointia yritysten henkilökunnalle

 

Mikäli yrityksesi / työpaikkasi kuuluu Auron palveluasiakkaisiin, voit tehdä ajanvarauksen etusivulla pikapainikkeesta (Auron fysioterapia) tai soittamalla ajanvaraukseemme 010 420 8200.