Ajankohtaista

Vuoden kuntoutusyrittäjä 2022 on fysioterapeutti Arja Piironen Lappeenrannasta

26.8.2022

Vuoden kuntoutusyrittäjä -kunniamaininta jaetaan Kuntoutusyrittäjien jäsenyrittäjälle. Tänä vuonna haettiin yrittäjää, joka on toiminnallaan näyttänyt esimerkkiä muille. Valinnassa arvioitiin sitä, onko yrittäjän toiminnassa, esihenkilö- tai johtamistaidossa jotakin esimerkillistä, mikä inspiroisi muitakin.

Vuoden 2022 kuntoutusyrittäjäksi on valittu fysioterapeutti Arja Piironen Lappeenrannasta, Fysioterapia Virike Ky:stä. Virikkeen lisäksi Piironen on pyörittänyt myös Fysioterapia Ensiaskel Oy:tä vuodesta 2019.

Yritykset toimivat Etelä-Karjalan alueella Lappeenrannassa, ja tuottavat Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta (sopimus vuodesta 1992, erikoistumisalueena lasten ja nuorten fysioterapia), allasterapiaa, neurologista kuntoutusta, ikääntyneiden fysioterapiaa ja kuntoutusta, lymfaterapiaa, tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa sekä fysioterapeutin suoravastaanottopalveluita. Lisäksi palvelutarjontaan kuuluvat kompressiotuotteiden mittauspalvelut ja tuotemyynti sekä jalkatutkimus ja tukipohjallisten valmistus 3D-tekniikalla.

Piirosen yrityskokonaisuus on yksi monista pienistä yksityisistä kuntoutusyrityksistä, joissa on todella monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät palvelut. Parhaillaan Piironen on yrityksensä kanssa mukana hakemassa uusia innovaatioita kuntoutukseen osallistumalla LAB-ammattikorkeakoulun TUULI-hankkeeseen ”Teknologian avulla uutta liiketoimintaa kotihoitoon”.

“Yrityksissä ei tänä päivänä ole varaa jättää henkilöstöään lisäkouluttamatta, sillä ammattitaitoinen henkilöstö on yrityksen tae menestyä kovan kilpailun markkinoilla. Monipuolisuus antaa myös yritykselle leveämmät hartiat, jolloin haavoittuvuus jonkin alueen kysynnän heikentyessä ei ole niin suurta. Tämän ratkaisun tein vuonna 2009”, Piironen kuvaa.

Valinta julkistettiin Kuntoutusyrittäjien 50-vuotista taivalta juhlistaneilla Kuntoutusyrittäjäpäivillä Tampereella 26.8.2022. Vuoden Kuntoutusyrittäjä valittiin tänä vuonna 27. kerran.

Työntekijät ehdottivat

Arjan valintaa ehdottivat hänen omat työntekijänsä.

”Arja on ollut aktiivinen sekä oman yrityksensä ja lasten terapioiden kehittämisessä että kuntoutuksen yksityisen sektorin aseman edistämisessä pitkään. Työsuhteet Virikkeessä ovat pitkiä, yrityksen taloustilanne on vakaa ja henkilöstö sitoutunutta porukkaa, jolle Arja on antanut myös vastuuta. Aikana, jolloin alan myyntibuumi on kova, yritystä ei ole myyty, vaan liiketoimintaa on kasvatettu tekemällä liiketoimintakauppa toisen yrityksen kanssa”, perustelee Kuntoutusyrittäjien hallituksen puheenjohtaja Anna Nurmi-Lehto valintaa.

”Arja on vuosien varrella osallistunut erilaisiin kehittämishankkeisiin ja työryhmiin, kehittäen yhteistyötä myös Etelä-Karjalan sairaanhoitopiiri Eksoten kanssa. Myös valtakunnallisesti Arja on astunut esiin, kun on tarvittu yrittäjää mukaan edunvalvontatyöhön Kuntoutusyrittäjyyden puolesta.”

Arjan aktiivisuus kuntoutusyrittäjien toimialajärjestön eteen silloinkin, kun aktiivisia toimijoita on ollut vaikea löytää, saa kiitosta.

Arja Piironen, Fysioterapia Virike p. 0400 578361, arja.piironen@virike.fi
Anna Nurmi-Lehto p. 044 548 9753, Kuntoutusyrittäjien puheenjohtaja

Lähde:
https://kuntoutusyrittajat.fi/vuoden-kuntoutusyrittaja-2022-on-fysioterapeutti-arja-piironen-lappeenrannasta/

 


 

 

LPG tarjoukset syyskuu 2021

 

ÄITIENPÄIVÄN TARJOUKSET 2021

 

KUNTOUTUKSEEN JA HOITOHIN VOI TULLA SULKUTILASTA HUOLIMATTA

Epidemian kiihtymisen vuoksi Suomessa alkaa 8.3. kolmen viikon sulkutila (28.3.2021 saakka). Tänä aikana kokoontumisrajoituksia on kiristetty ja osa palveluista menee kiinni. Meiltä kaikilta odotetaan nyt entistä tarkempaa ohjeistusten noudattamista ja ymmärrystä tilanteen vakavuuteen.

Fysioterapia Virikkeessä ja Fysioterapia Ensiaskeleessa noudatetaan huolellisesti annettuja ohjeita ja tartuntatautilakia.

Uudessa määräaikaisessa laissa mainitaan, että lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut on turvattava. Fysioterapia Virikkeessä ja Fysioterapia Ensiaskeleessa palvelut ovat lakisääteisiä.

Meille Asiakkaiden ja Henkilöstön terveys ja turvallisuus on etusijalla ja siksi huolehdimme tarvittavista turvallisuustoimenpiteistä. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja alueellisia rajoituksia tarkasti.

Näillä toimenpiteillä etenemme nyt:

 • 8.3.21 alkaen osa terapeuteistamme ei tee työtä toimipisteessämme. Pyrimme näin rajoittamaan toimipisteessämme ihmisten määrää.
 • Tulemme terveenä töihin.
 • Jos epäilemme altistumista virukselle, huolehdimme kaikista annetuista ohjeista ja tiedottamisesta.
 • Olemme vastuullisia ohjeiden noudattamisesta myös vapaa-ajallamme.
 • Suosimme etäterapiaa, mikäli se on mahdollista.
 • Käytämme työssämme maskia. Ajanvaraustiskillemme on asetettu pisarasuojaus.
 • Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta.
 • Huolehdimme edelleen tehostetusta siivouksesta, pintojen ja välineiden puhdistuksesta.
 • Osa välineistöstämme on poissa käytöstä, mikäli emme voi taata niiden puhdistamista välittömästi käytön jälkeen.
 • Henkilökunnallemme on laadittu erilliset ohjeet toimintatavoista ja kaikki sitoutuvat niitä noudattamaan.

Arvoisa Asiakas, huomioithan seuraavaa asioidessasi kanssamme:

 • Tule terveenä. Jos epäilet altistumista koronavirukselle, peruthan aikasi ja noudata saamiasi ohjeita.
 • Jos mahdollista, käytä maskia tullessasi terapiaan. Huolehdi turvavälistä, mikäli tilassa on muita ihmisiä
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Voit pestä kätesi saippualla wc-tiloissa tai hoitohuoneessa. Käsien desifiointiaineita on runsaasti tarjolla toimipisteessämme.
 • Muista yskimisohjeistus

Jos pohdit kuntoutukseen tai hoitoon lähtöä, olet epävarma tilanteestasi – soita varmuudeksi omalle terapeutillesi tai ajanvaraukseemme p. 010 4208200, mietitään tilannetta yhdessä.

Seuraa ajankohtaista tiedottamista esim THL:n sivuilta www.thl.fi/korona tai www.eksote.fi/korona.

Pidetään huolta terveydestämme ja suojellaan toinen toisiamme.

T. Arja Piironen
Fysioterapia Virikkeen ja Ensiaskeleen
toiminnasta vastaava johtaja
P. 0400 578361
arja.piironen@virike.fi.

 

Ystävänpäivä viikko 8.2. - 12.2.2021

 

Koronainfo 1.2.2021

Arvoisa Asiakas!

Koronavirus on nyt meidän kaikkien mielessä ja on tärkeää, että tunnemme jokainen vastuumme tartuntojen ennaltaehkäisyssä. Virikkeessä teemme jatkuvasti työtä, että voit tulla turvallisesti hoitoon. Terapeuttimme tulevat töihin vain terveenä ja noudattavat huolellisesti alueemme ohjeita. Käytämme lähikontakteissa kasvomaskeja.

Huolehdimme siivouksesta ja pintojen puhtaudesta erityisen suurella huolella.

Toivomme hyvää yhteistyötä seuraavasti:

 • Jos olet flunssainen, peruthan käyntisi. Olet Tervetullut heti kun flunssa on selätetty.
 • Pyydämme, että et tule hoitoon tai vierailulle, mikäli olet altistunut tartunnalle. Heti kun varmistuu, että olet välttynyt tartunnalta, olet lämpimästi tervetullut!
 • Kun tulet ja poistut - pesethän kätesi huolellisesti ja käytät tarjolla olevaa käsidesiä.
 • Hengityssuojaimen käyttö on alueellamme suositeltavaa mutta ei pakollista. Teet itse valintasi.
 • Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme jos pohdit hoitoon tulosi turvallisuutta puh 010 4208200.

Seuraamme aktiivisesti STM:n sekä Eksoten antamia ohjeita ja tiedotamme jos tilanteessa tapahtuu muutoksia.

Ystävällisesti
Fysioterapia Virike
Arja Piironen p. 0400 578361